VIDEO

Inger Støjberg om god integration (video)

Inger Støjberg kritiseres for at have kontroversielle holdninger, men er det kontroversielt at ville Danmark? Hør hende her udtale sig om integration.

Om en lille uges tid falder afgørelsen i det nogen kalder venstrefløjens og såkaldte “borgerliges” skueproces mod Inger Støjberg, andre kalder rigsretten.

Her vil danskerne få at se, om retsstaten fungerer eller om politiske fløje kan bruge retsstaten til at forfølge deres modstandere.
Uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at Inger Støjberg er en personlighed i dansk politik. En personlighed der tør gå imod midten, tør gå imod de naive holdninger til multikultur.
En kvinde der ikke er bange for at sige sin holdning, stå fast, uanset hvor upopulær det kan være i visse politisk korrekte kredse.
I anledning af den kommende afgørelse i rigsretten vil vi indtil på mandag dagligt finde gamle videoklip frem med udtalelser af Inger Støjberg.

Har du et klip, du synes, vi skal bringe, så send det gerne til kontakt@danmarksfremtid.dk.

God integration

I dag lægger vi ud med et kort klip fra 2016, hvor Støjberg udtaler sig til DR nyheder om god integration. Se klippet i toppen af dette indlæg.

Støjberg siger bl.a. følgende:

For mig handler god integration om, at man tager Danmark til sig

Inger Støjberg, borgerlig der vil Danmark
Så enkelt kan det siges, så enkelt er det. God integration er et personligt ansvar, migrantens ansvar. Ikke danskernes.
Migranten skal tage danske værdier, som religionsfrihed og ytringsfrihed, til sig. Det er ikke os danskere, der skal tage kvindeundertrykkelse og religiøs hjernevask til os.

Vi har set alt for mange eksempler på, hvor galt det kan gå, når politisk korrekt naive tror, at det er danskerne der skal tilpasse sig visse migranters middelalderlige tankegange og ideologier.

Hvis flere havde været enig med Støjberg’s holdninger til integration, så ville Danmark havde undgået de store problemer, masseindvandringen har medført.

Deltag i debatten på Facebook eller Twitter. Du kan også bidrage ved at indsende debatindlæg.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

Flere videoer med Støjberg