VIDEO

Inger Støjberg om muslimer (video)

Vi forsætter med den daglige optakt til afgørelsen i rigsretten mod Inger Støjberg. I dag om Inger Støjberg's krav til muslimer.

Om en lille uges tid falder afgørelsen i det nogen kalder venstrefløjens og såkaldte “borgerliges” skueproces mod Inger Støjberg, andre kalder rigsretten.

Her vil danskerne få at se, om retsstaten fungerer eller om politiske fløje kan bruge retsstaten til at forfølge deres modstandere.
Uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at Inger Støjberg er en personlighed i dansk politik. En personlighed der tør gå imod midten, tør gå imod de naive holdninger til multikultur.
En kvinde der ikke er bange for at sige sin holdning, stå fast, uanset hvor upopulær det kan være i visse politisk korrekte kredse.
I anledning af den kommende afgørelse i rigsretten vil vi indtil på mandag dagligt finde gamle videoklip frem med udtalelser af Inger Støjberg.

Har du et klip, du synes, vi skal bringe, så send det gerne til kontakt@danmarksfremtid.dk.

Støjberg og Muslimer

I dag viser vi et klip fra 2014, hvor Inger Støjberg, i et interview med DR Nyheder, fortalte, at der skulle stilles skrappere krav til indvandrere fra ikke-vestlige lande

Vi kan se, at dem, der har sværest ved at falde til i Danmark, er indvandrere fra primært muslimske lande, siger hun.

Inger Støjberg, borgerlig der vil Danmark

Også på daværende tidspunkt forholdte Inger Støjberg sig til fakta om masseindvandringen og Islams indflydelse på Danmark.

Gid flere havde taget situationen alvorligt for mange år siden.

Husk du kan støtte driften af Danmarks Fremtid via MobilePay box25487.

Flere videoer med Støjberg