Jeppe Kofod anmeldt for voldtægt

Jeppe Kofod, udenrigsminister og socialdemokrat, er i dag blevet anmeldt for voldtægt af en 15 årig jomfru.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Youtuber Lars Andersen har i dag anmeldt den socialdemokratiske udenrigsminister Jeppe Kofod for voldtægt.

Anmeldelse kan du læse her:

Jeppe Kofod anmeldt

ATT: Syd- og Sønderjyllands Politi

Jeg anmelder hermed udenrigsminister Jeppe Kofod for overtrædelse af straffelovens §216 om voldtægt, subsidiært overtrædelse af samme lovs § 223 stk. 1, vedr. samleje med elev samt groft misbrug af alder og erfaring, jf. stk. 2, ved i 2008 på Esbjerg Højskole at have haft samleje med en 15 årig pige.

Jeppe Kofods seksuelle forhold til den dengang 15 årige pige har indtil nu tilsyneladende ikke været efterforsket af myndighederne, trods det, at der er beretninger i dagbladene, der tyder på, at forholdet ikke har været frivilligt.

I dagbladet BT den 17. september 2020 kan man f.eks. læse: ” Hun var ulykkelig. Hun græd. Blev mere og mere ulykkelig.” efter medlemmer af DSU antræf hende og Kofod på et værelse på højskolen.

Derfor anmoder jeg Esbjerg Politi om at indlede en efterforskning, der skal afdække, om Kofods seksuelle relation med den dengang 15 årige pige var frivilligt og om deres relation falder ind under straffelovens §223 stk. 1 og/eller stk. 2.

Jeg anmoder endvidere om, at få tilsendt en anmeldelseskvittering med journalnummer.

Med venlig hilsen

Lars Kragh Andersen

En del af disse temaer

Tema Socialdemokratiets Krænkere - Danmarks Fremtid

Relaterede politikere

Jeppe Kofod - Socialdemokratiet - Danmarks Fremtid

Jeppe Kofod

Seneste nyheder

Seneste debatindlæg

Seneste videoer

Kritiske spørgsmål? Lev med det

I folketingets spørgetime viser Mette Frederiksen igen sin arrogance og sit magtmisbrug. Kritiske spørgsmål får hende til at lukke ned.

Politiken lyver om vold mod kvinder

Nye Borgerlige’s parodi på DR Detektor, Reflektor, har kigget nærmere på mediernes dækning af debatten om vold mod kvinder. Politiken bliver her afsløret i den