Danmarks Fremtid
VIDEO

Pernille Vermund i hård kritik af Mette Frederiksens bananrepublik

Tirsdag var der afslutningsdebat i Folketinget. Pernille Vermund fra Nye Borgerlige kaldte regeringen for noget af det værste, hun har oplevet.

I tirsdagens afslutningsdebat I Folketinget gik Pernille Vermund fra Nye Borgerlige til angreb på Danmarks Socialdemokratiske statsminister Mette Frederiksen.

Og angrebet var på sin plads. Vi har som danskere været vidne til, hvordan Mette Frederiksen har omdannet et stærkt dansk demokrati til noget der ligner en sydamerikansk bananrepublik.

Det har Mette Frederiksen haft held med, udelukkende fordi hun har 3 støttepartier, der har det bedst oppe i skødet hos statsministeren, logrende og total ligeglad med angrebet på det danske demokrati.

Til Mette Frederiksens held har Danmark desuden en svag mikrofonholdende dansk presse, der takket være lidt smørelse (kald det gerne bestikkelse), ikke på noget tidspunkt har haft forsider med “Gå af Mette“, på trods af lovbrud, løgne, trusler, pamperi, bestikkelse, vennetjenester og anden form for magtmisbrug.

Desværre så har vi også såkaldte borgerlige partier, der tror, at de er sat i verden for at blive misbrugt i statsministerens spin-maskine.

Se Pernille Vermunds tale fra afslutningsdebatten herover.

Deltag i debatten

Hvad mener du om hele sagen? Deltag i debatten på Facebook eller Twitter.

Ved du noget om sagen, eller har du et godt tip til en historie, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@danmarksfremtid.dk.

Du kan også indsende dit eget debatindlæg her.