Video: Gode råd til kommende journalister

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har bedt DanmarksFremtid.dk om et bidrag til temadag om kritik af journalister og medier. Se videoen her.
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Denne video er lavet til Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX), der har bedt DanmarksFremtid.dk om et bedrag til en temadag på skolen.

På temadagen skal journaliststuderende debattere, hvordan de som journalister skal forholde sig til kritik af medierne og journalisterne arbejde.

Det var ikke hele videoen, der blev vist på temadagen, men du kan her se hele vores bidrag med kritik af de danske journalister, de danske medier.

Vores hovedargument er, at danske journalister lader deres yderliggående røde holdninger påvirke deres arbejde.

Og det giver bl.a. resultater som det vi så i går aftes, hvor det yderliggående ekstreme parti Enhedslisten fik stor fremgang ved valget.

En fremgang der bl.a. skyldes mediernes mikrofonholderi og journalisternes politiske holdninger.

Du kan også læse vores tema om mediestøtte, licens og statsmedier her

En del af disse temaer

Tema Kommunalvalg og Regionalvalg 2021
Tema Mediestøtte Licens Statsmedier - Danmarks Fremtid

Seneste nyheder

Seneste debatindlæg

Seneste videoer

Kritiske spørgsmål? Lev med det

I folketingets spørgetime viser Mette Frederiksen igen sin arrogance og sit magtmisbrug. Kritiske spørgsmål får hende til at lukke ned.

Politiken lyver om vold mod kvinder

Nye Borgerlige’s parodi på DR Detektor, Reflektor, har kigget nærmere på mediernes dækning af debatten om vold mod kvinder. Politiken bliver her afsløret i den